Site icon TIMP ROMÂNESC

Magiunul românesc, pe piața din Elveția

Ambasadorul Confederatiei Elvetiene la Bucuresti, Jean Hubert Lebet, a vizitat Fabrica de Magiun din Topoloveni. La intrarea în fabrică, a fost întâmpinat de doi câni din rasa elvetiană Saint Bernard care păzeau cu străsnicie borcanele cu magiun proaspăt iesite de pe linia de productie, arătându-se extrem de încântat de această legătură simbolică între traditiile din tara sa si cele românesti.

Ambasadorul i-a sfătuit pe producătorii magiunului de prune să ia legătura cu lanturile de produse bio si naturiste din Elvetia, care se află în căutare de produse sănătoase, magiunul putând fi considerat ‘ciocolata din prune’, un dulce natural si sănătos, recomandat consumului încă de la vârsta de sase luni. ‘Noi putem crea cadrul general de colaborare între cele două state, însă Camera de Comert si Industrie România – Elvetia este cea care sustine activ relatiile comerciale între cele două tări. Sper să văd produsele dumneavoastră pe rafturile magazinelor din Elvetia’, a declarat Jean Hubert Lebet.

Exit mobile version